Дивимося крутий трейлер супергеройського екшену «Стара гвардія» з Шарліз Терон

21 травня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з величезним нетерпінням чекаємо на відкриття кінотеатрів та реліз фільмів «Диво-жінка 1984» і «Чорна вдова», стримінговий сервіс Netflix збирається представити цього літа свій супергеройський екшен «Стара гвардія» з Шарліз Терон у головній ролі.

Фільм режисерки Джини Прінс-Байтвуд буде екранізацією відомого графічного роману і покаже пригоди відважної команди безсмертних воїнів на чолі з Енді, Андромахою з Скіфії, роль якої виконує Терон.

Разом з нею до команди увійдуть Маттіас Шонартс, Марван Кензарі, Лука Марінеллі та Кікі Лейн, остання з яких зіграє воїна-новачка. А полювати на них буде лиходій у втіленні Чіветеля Еджіофора.

На озброєнні у Енді буде стародавня сокира, яку ви можете побачити в декількох сценах битв в трейлері. Для того, щоб її героїня виглядала з цією важкою зброєю невимушено, Терон тренувалася декілька місяців. А під час зйомок актриса отримала травму руки, яка обернулася трьома операціями.

На Netflix прем'єра екшену «Стара гвардія» відбудеться 10 липня, і після такого багатообіцяючого трейлера він цілком може стати головним літнім блокбастером. До виходу сиквела «Диво-жінки», звичайно.

3273 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: