Джейсон Момоа і Пітер Дінклейдж знімуться в екшені про вампірів

21 травня 2020,  19:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки хітового серіалу «Гра престолів» Джейсон Момоа і Пітер Дінклейдж підписалися на участь у фільмі «Good Bad & Undead», де вони будуть разом боротися зі злом.

У пригодницькому екшені «Good Bad & Undead» Дінклейдж втілить Ван Хелсінга, останнього з роду великих мисливців на вампірів, повідомляє сайт Deadline.

Ван Хелсінг заведе дружбу з вампіром у втіленні Момоа, який поклявся більше не вбивати людей. І разом вони будуть подорожувати містами, де Ван Хелсінг буде прикидатися, що вбиває вампірів за гроші. Але їхня афера ускладнюється, коли за голову вампіра оголошують солідну винагороду, і всі магічні істоти світу відкривають на них полювання.

Режисером цієї божевільної пригоди буде Макс Барбаков, який в цьому році дебютував на кінофестивалі «Санденс» з комедією «Палм-Спрінгс».

Дінклейдж та Момоа прославилися на весь світ, зігравши в «Грі престолів» Тіріона Ланністера і хала Дрого, які жодного разу не зустрілися на екрані, але стали важливими фігурами в житті Дейнеріс Таргарієн.

Нещодавно Дінклейджа, який отримав за роль Тіріона 4 премії «Еммі» і 1 «Золотий глобус», можна було побачити в супергеройському блокбастері «Месники: Війна нескінченності» та байопіку «Мій обід з Ерве», за який він знову був номінований на «Еммі».

Тим часом Момоа підкорив великий екран в образі супергероя Аквамена і виконав головну роль в постапокаліптичному серіалі «Бачити». А в кінці цього року очікується прем'єра науково-фантастичного фільму «Дюна», де він зіграє відважного воїна.

3250 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: