«Старгьорл»: промо, кадри і опис 2 серії «С.Т.Р.А.Й.П.»

20 травня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головна героїня одягає свій супергеройський костюм в промо-ролику 2 серії серіалу «Старгьорл», де їй також допомагає крутий робот-захисник.

Офіційний опис серії «S.T.R.I.P.E.» («С.Т.Р.А.Й.П.»), чия назва відсилає до імені того самого гігантського робота, повідомляє:

Після того як Кортні (Брек Бессінджер) несподівано зіткнулася з членом Товариства Несправедливості Америки, Пет (Люк Вілсон) відкриває їй правду про свою історію. Тим часом Барбара (Емі Смарт) відчуває полегшення, коли бачить, що Кортні намагається налагодити відносини з Петом, не знаючи, що вони зберігають від неї великий секрет. А під час вечора відкритих дверей в школі Blue Valley High на Кортні підстерігає небезпека, коли вона стає ціллю небезпечного ворога.

Кадри серії, які ви можете розглянути нижче, розкривають, що небезпечним ворогом, з яким Кортні зіткнеться на шкільному вечорі буде Генрі Кінг ст. (Крістофер Джеймс Бейкер), також відомий як суперлиходій Брейнвейв. Адже в цю школу ходить його син Генрі Кінг мол. (Джейк Остін Вокер).

Друга серія «Старгьорл» вийде на телеекрани 27 травня за українським часом.

1172 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: