«Месники: Завершення»: Капітан Марвел, Рятівниця та Мантіс на новому фото зі зйомок

20 травня 2020,  13:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фотографія супергеройського екшену «Месники: Завершення» відправляє нас за лаштунки зйомок епічної фінальної битви з Таносом і представляє рідкісний погляд на Гвінет Пелтроу в її супергеройському костюмі.

Фінальна битва супергероїв всесвіту Marvel з Таносом (Джош Бролін) порадувала глядачів масою крутих моментів, і прибуття Пеппер Поттс в костюмі супергероїні Рятівниці було одним з таких.

Цей костюм Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) збирав для Пеппер на початку фільму в якості подарунка на день народження, а вже у кінці ми побачили, як Залізна людина і Рятівниця б'ються пліч-о-пліч з армією Божевільного Титана з минулого.

Разом з Пелтроу/Рятівницею на новій фотографії зі зйомок також присутні Брі Ларсон в костюмі Капітана Марвел та Пом Клемент'єфф, яка грає Мантіс, а на задньому плані видніються руїни штаб-квартири Месників і зелений фон для накладення спецефектів.

Цікаво, про що тут Пелтроу розповідає колегам. У будь-якому випадку це була дуже захоплююча розмова, враховуючи захоплений погляд на обличчі Клемент'єфф на даному фото.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї блокбастера і подивитися понад 140 фотографій зі зйомок за участю його численного каста.

26972 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: