«Аквамен 2»: Емілія Кларк стає Мерою на новому чарівному фан-арті DCEU

18 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після чуток про звільнення Ембер Герд з поста супергероїні Мери у зв'язку зі скандалом з Джонні Деппом, шанувальники Емілії Кларк почали активно пропонувати її на роль цієї підводної принцеси в майбутньому блокбастері від DC та Warner Bros. «Аквамен 2».

Оскільки у Кларк і Джейсона Момоа, який втілює Аквамена, вже є досвід гри закоханих на екрані в серіалі «Гра престолів» вони втілили одну з найзнаменитіших пар телебачення Дейнеріс Таргарієн і кхала Дрого, вибір нової Мери для шанувальників серіалу і цих акторів здається цілком очевидним.

І новий фан-арт DCEU, на якому Кларк постає з червоним волоссям і в костюмі Мери, є красномовним аргументом на користь того, що зірка «Гри престолів» буде ідеальним вибором на цю роль.

У недавньому інтерв'ю актриса сказала, що вона б із задоволенням приєдналася до якоїсь супергеройської франшизи, і тут у DC є шанс обігнати Marvel, які вже отримали її колег по «Грі престолів» Річарда Меддена та Кіта Герінгтона — брати Старки возз'єднаються в супергеройському фільмі «Вічні».

Хочеться вірити, що представники Warner Bros. моніторять соцмережі і вже активно телефонують Кларк, щоб запропонувати їй роль Мери.

На початку року актрису можна було побачити в кінотеатрах в романтичній комедії «Щасливого Різдва», яку зняв Пол Фіг.

8724 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: