«Євробачення»: Рейчел МакАдамс і Вілл Феррелл представляють Ісландію в шаленому кліпі з нової комедії від Netflix

17 травня 2020,  12:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix вирішила підняти нам настрій, поділившись стильним кліпом зі своєї нової музичної комедії «Євробачення», в якому Рейчел МакАдамс та Вілл Феррелл виконують пісню «Volcano Man». Обережно, ця пісня може застрягти у вашій голові на весь день.

Сюжет фільму «Євробачення» розповість історію двох маловідомих ісландських співаків, яких втілюють МакАдамс та Феррелл. Одного разу у них з'являється рідкісний шанс представити свою країну перед усім світом, і вони вирішують його не упустити.

Глядачі вже оцінили американську пародію на знаменитий європейський конкурс досить високо. Одна з них написала під відео на Youtube:

Вперше в історії американці змогли зрозуміти «Євробачення» на достатньому рівні, щоб висміяти його в правильному руслі. Креативний вибір тут потрапив в точку: прогресія акордів, eurosynth, слова пісні, які нічого не значать, сріблястий макіяж/шкіра, загальна естетика «трохи етнічного, але давайте полетимо в космос». Це прекрасно.

А інший пожартував з приводу костюма героя Феррелла, який аж занадто нагадує костюм Тора з фільмів Marvel:

Трейлер фільму «Тор: Любов і грім» виглядає дуже круто!

Прем'єра комедії «Євробачення», в якій також з'являться Пірс Броснан, Ден Стівенс і співачка Демі Ловато, відбудеться 26 червня.

2119 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: