Тор і бджоли: зірка «Месників» Кріс Гемсворт зайнявся на карантині бджільництвом

15 травня 2020,  14:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудські зірки відкривають під час карантину в собі нові таланти, а також знаходять нові незвичайні хобі. Наприклад, зірка супергеройського екшену «Месники: Завершення» Кріс Гемсворт тепер є бджолярем.

36-річний актор, якого ми всі знаємо і любимо завдяки ролі бога грому Тора в фільмах всесвіту Marvel, зараз знаходиться на карантині разом зі своєю сім'єю вдома в Австралії, і щоб дні в ізоляції були веселішими та солодшими, вирішив встановити вдома кілька бджолиних вуликів та збирати мед.

Свою домашню екологічну пасіку він показав на відео в Instagram, на якому також з'являються його дружина Ельза Патакі та їхні діти в захисних костюмах бджолярів. В описі до відео Гемсворт підтримав інновацію австралійців в області бджільництва та добування меду:

Зайдіть на @flowhive. Це бізнес, створений і керований австралійцями. Перший у своєму роді. Блискучий новий спосіб збирати мед, абсолютно не турбуючи бджіл! Ми поставили два вулика в нашому задньому дворі, і наша потреба в цукрі на весь рік тепер забезпечена.

Зараз ви можете побачити актора в новому гостросюжетному екшені Сема Гаргрейва «Евакуація», який вийшов у кінці квітня на Netflix і вже отримав сиквел. В майбутньому Гемсворт повернеться в образі Тора в супергеройському екшені Тайкі Вайтіті «Тор: Любов і грім».

Дивіться також відеоінтерв'ю Кріса Гемсворта з Гремом Нортоном, під час якого актор показав свої молоти.

2454 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: