Різ Візерспун зіграє в двох романтичних комедіях від Netflix

14 травня 2020,  20:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Білявка в законі» та «Між небом і землею» Різ Візерспун уклала контракт зі стримінговою платформою Netflix, завдяки якому ми всі отримаємо ще дві романтичні комедії з нею в головній ролі.

Сайт Deadline повідомляє, що, згідно з ексклюзивним контрактом зі стримінговим гігантом Netflix, Візерспун виконає головні ролі, а також буде продюсером двох нових фільмів жанру романтична комедія.

Продюсерська компанія Візерспун Hello Sunshine вже придбала права на один готовий сценарій та одну книгу-бестселер, які в майбутньому стануть кінофільмами з її участю. Сценарій називається «Твоє місце або моє», і його авторкою є Алін Брош МакКенна, а книга це «Кактус» письменниці Сари Гейвуд.

В останні роки Візерспун відійшла від романтичних комедій і активно зайнялася продюсуванням драматичних серіалів, де вона також виконувала центральні ролі. Це серіали «Велика маленька брехня», «Ранкове шоу» та «Усюди жевріють пожежі», всі з яких отримали високі оцінки від критиків і глядачів, а також престижні нагороди (фактично «Усюди жевріють пожежі» ще не були номіновані на жодну премію, але це лише тому, що зараз кіноіндустрія знаходиться на карантині).

Одним з найбільш очікуваних майбутніх проектів Візерспун є фільм «Білявка в законі 3», і ми сподіваємося, що контракт з Netflix не завадить йому здійснитися.

Також в майбутньому актриса знову заспіває в мультфільмі «Співай 2».

1532 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: