«Вбиваючи Єву»: Вілланель стає вболівальницею у фрагменті 6 серії 3 сезону

13 травня 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 6 серії 3 сезону хітового шпигунського трилера з елементами чорної комедії та романтичної мелодрами «Вбиваючи Єву» Вілланель відкриває в собі пристрасть до хокею та відправляється вболівати за команду Ірини.

Попередня серія «Вбиваючи Єву», яка вийшла на екрани декілька днів тому, показала повернення Вілланель (Джоді Комер) на батьківщину в Росію, де наша наймана вбивця возз'єдналася зі своєю родиною. Але, не дивлячись на веселі моменти, як перемога в конкурсі з метання перегною, завершилося це возз'єднання вбивством та вибухом.

Проте Вілланель не впадає у відчай, і в 6 серії 3 сезону, яка називається «End of Game» («Кінець гри»), вона вирішує без запрошення заявитися на хокейну гру Ірини (Юлія Лагодінські), дочки Костянтина (Кім Боднія).

Нижче ви знайдете офіційні кадри майбутньої серії, які показують Вілланель в компанії Костянтина та Ірини на льодовій арені. Бракує тільки хот-догів.

Прем'єра 6 серії 3 сезону серіалу «Вбиваючи Єву», режисером якої стала Шеннон Мерфі, відбудеться 18 травня за українським часом.

1466 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: