Новий концепт-арт екшену «Шазам!» показує королівський образ Чарівника

11 травня 2020,  15:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви теж не змогли до ладу розглянути костюм Чарівника Шазама в супергеройському фільмі «Шазам!» через тьмяне освітлення сцен за його участю, новий концепт-арт дозволяє зробити це в деталях.

В супергеройському екшені «Шазам!», який є частиною всесвіту DCEU, відважний тінейджер Біллі Бетсон (Ешер Енджел) був обраний чарівником Шазамом (Джимон Хонсу), щоб стати супергероєм, який володіє мудрістю Соломона, силою Геркулеса, витривалістю Атласа, могутністю Зевса, хоробрістю Ахіллеса та швидкістю Меркурія.

Чарівник чекав на обранця в темній Скелі Вічності дуже довгий час, за який встиг постаріти, і хоча у фільмі він з'явився з сивим волоссям та бородою, концепт-арт художника Джерада С. Маранца показує Чарівника з повністю білим волоссям і білою бородою, що роблять його в цій червоній мантії з золотим плащем схожим на короля-відлюдника.

Студія Warner Bros. Pictures вже планує зняти «Шазам 2», в якому супергеройську версію Біллі знову втілить актор Закарі Лівай. В його режисерському кріслі повернеться Девід Ф. Сандберг.

2173 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: