Червоточина, боротьба і хаос: дивимося трейлер фінального сезону серіалу «Сотня»

10 травня 2020,  06:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився офіційним трейлером 7 сезону свого постапокаліптичного серіалу «Сотня», який дражнить новою захоплюючою подорожжю, рішенням конфлікту та епічною кінцівкою цієї історії.

Науково-фантастичний серіал Джейсона Ротенберга дебютував на телеекранах в 2014 році і частково ґрунтується на книгах письменниці Касс Морган. Його події слідують за групою підлітків-злочинців, які одними з перших повернулися на Землю після ядерної катастрофи, що спустошила більшу частину планети. Вони з усіх сил намагаються пристосуватися до свого нового оточення, спотикаючись у своїх зусиллях з формування нового суспільства. Незабаром група виявляє, що вони не самотні на планеті, і розуміє, що вони повинні об'єднатися проти тих, що вижили після ядерної катастрофи, які не збираються вітати їх з розпростертими обіймами.

З тих пір наші герої багато пережили і багато втратили, і трейлер заключних серій показує, що фінальною місією для Кларк (Елайза Тейлор) та її друзів стане загадкова червоточина, яка «веде в усі місця одночасно».

Також відео обіцяє, що перед фіналом нам розкриють всі секрети.

Прем'єра 7 сезону серіалу «Сотня» відбудеться 21 травня за українським часом.

1556 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: