Зірка «Гаррі Поттера» Том Фелтон не потрапив у Слизерин, що його дуже засмутило

7 травня 2020,  23:27 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши дізнатися у онлайн-тесту, до якого факультету в Гоґвортсі він належить, зірка «Гаррі Поттера» Том Фелтон був здивований, що потрапив не в Слизерин, а в... Гафелпаф.

32-річний виконавець ролі Драко Мелфоя в екранізаціях книг Дж.К. Роулінг поділився своїми результатами тесту, який повідомляє, що він гафелпафець, а не слизеринець, в Instagram учора з сумним підписом:

Сумний день... з різних причин. #harrypotterathome

І це незважаючи на те, що актор назвав себе в тесті не Томом Фелтоном, а Драко Мелфоєм! Здається, тест все-таки несправний. Або Сортувальний капелюх просто вирішив дати Драко другий шанс на новому факультеті. Адже ми завжди підозрювали, що в душі він добряк. Просто народився в слизеринській родині.

Колега Фелтона по Поттеріані Еванна Лінч, яка втілювала ученицю Рейвенклова Луну Лавгуд, теж звернула увагу на його ім'я в тесті і написала під постом:

Окей, але це так мило, що ти використав ім'я Драко Мелфоя в якості свого паcпортного імені!

Не переживай, Том, Гафелпаф теж подарував нам відважних героїв, як Седрік Дігорі, Тонкс та Ньют Скамандер, який зараз бореться з темним чарівником Ґелертом Ґріндельвальдом в приквелах «Фантастичні звірі».

Два фінальні фільми про пригоди хлопчика, який вижив, під назвою «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1» та «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2» ви зможете подивитися на «Новому каналі» на цих вихідних.

2416 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: