Зірки фільму «Персонаж» Раян Рейнольдс і Джоді Комер прикрасили обкладинки Total Film

7 травня 2020,  20:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Раян Рейнольдс і Джоді Комер, які об'єднаються в науково-фантастичному екшені «Персонаж», готуються рятувати світ на парі крутих обкладинок нового випуску журналу про кіно Total Film.

Зірка «Дедпула» поділився обкладинками Total Film зі своєю участю в соцмережах, повідомивши, що його новий фільм «Персонаж» є «найулюбленішим фільмом, в якому він коли-небудь знімався»:

Люблю зйомки для обкладинки Total Film в честь фільму «Персонаж». Це мій найулюбленіший фільм, в якому я коли-небудь знімався. Просто абсолютний кручений м'яч радості. Не можу дочекатися, щоб він вийшов... 11 грудня?

Але яким би крутим Рейнольдс не виглядав на цих обкладинках, його дружину Блейк Лайвлі більше зацікавила його напарниця Джоді Комер, відома завдяки хітовому серіалу «Вбиваючи Єву». Вона написала в коментарях під обкладинками:

Стривайте. Ти знявся у фільмі з ВІЛЛАНЕЛЬ?! Я. Не. В. Порядку.

Сподіваємося, що Рейнольдс добуде для Лайвлі автограф Комер, а то їхнє карантинне життя перестане бути мирним.

На обкладинці Total Film науково-фантастичний бойовик режисера Шона Леві, де Рейнольдс втілить неігрового персонажа зі складної комп'ютерної гри, який повинен врятувати світ, порівнюють з трилогією «Назад у майбутнє» та популярною грою GTA, так що при перегляді нудьгувати точно не доведеться.

В Україні прем'єра фільму «Персонаж» повинна була відбутися 2 липня, але в зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 тепер очікується наприкінці року, 10 грудня.

2536 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: