Адель шокувала Інтернет своєю новою фігурою, повернувшись у соцмережі на свій 32-й день народження

7 травня 2020,  16:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок, 5 травня, британська співачка Адель відсвяткувала свій 32-й день народження, після чого вирішила повернутися в соцмережі, щоб подякувати своїм шанувальникам за теплі привітання... і в той же час шокувати всіх, показавши, як сильно вона схудла.

Лауреатка премій «Греммі» та «Оскар» повернулася в Instagram вперше з минулого Різдва, опублікувавши слова подяки за побажання з днем нарождення і разом з ними фотографію, на якій її неможливо впізнати:

Дякую вам всім за вашу любов у день народження. Сподіваюся, що ви всі залишаєтеся в безпеці і в здоровому глузді в цей божевільний час. Я б хотіла подякувати всім нашим медикам і працівникам, які оберігають нас, ризикуючи своїми життями! Ви наші справжні янголи. 2020 рік, окей, бувай, спасибі.

На новому фото Адель позує біля свого дому в чорній міні-сукні на тлі великого декоративного кола, прикрашеного букетами квітів, та зі ще більшою посмішкою на обличчі.

Шанувальники раді такій кардинальній зміні в житті співачки, оскільки вона виглядає дуже щасливою, і шоковані одночасно, а в Інтернеті почалися гарячі дискусії з приводу того, чи варто вітати Адель з такою сильною втратою ваги. Багато людей пише, що не варто забувати, що «вона і зі своєю повною фігурою була красунею» і що «кількість кілограмів не так вже й важлива».

Тим не менш співачка йшла до такої фігури дуже довго, близько трьох років, пропав з соцмереж та світських заходів і зайнявшись спортом та здоровим харчуванням.

Минулого разу вона з'явилася в Instagram на Різдво, позуючи на святкових фотографіях з Сантою та Грінчем, і вже тут вона виглядає значно худішою, ніж на офіційних заходах 2017 року.

А що ви думаєте з цього приводу? Пишіть свої думки в коментарях.

1800 

2 коментаря

NGC 2392

9 травня 2020, 21:34

шок. втратила шарм.
0 / 1 
Елена Стрельбицкая в ответ на NGC 2392

21 червня 2020, 16:47

Невже шарм вимірюється в кількості кілограмів?

1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: