«Зоряні війни»: новий концепт-арт Темної Рей показує її альтернативний костюм

5 травня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Темна версія героїні Рей постає в своєму моторошному образі і в криваво-червоному костюмі на новому концепт-арті науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Новий концепт-арт фінального епізоду саги Скайвокерів, яким поділився в соцмережах художник Адам Брокбенк, показує альтернативний костюм Темної Рей у втіленні Дейзі Рідлі, який кардинально відрізняється від тієї темної мантії з каптуром, що в результаті була обрана для великого екрану.

Тут Рей більше нагадує вампіра, готового до битви не на життя, а на смерть. Брокбенк зазначив в описі до малюнка, що цей криваво-червоний костюм був створений на ранній стадії препродакшна.

Пара попередніх концепт-артів Темної Рей, автором яких також виступає цей художник, розкрила, що Абрамс планував приміряти на Рей маску Кайло Рена (Адам Драйвер), але після відмовився від цієї ідеї.

Як вам такий костюм Темної Рей? Залишайте свої враження в коментарях.

Тим часом вчора стало відомо, що студія Disney планує новий фільм про всесвіт «Зоряні війни». Його режисером стане Тайка Вайтіті, який зняв супергеройський блокбастер «Тор: Рагнарок».

4800 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: