Дивимося трейлер 2 сезону серіалу «Найкращі в Лос-Анджелесі» з Джессікою Альбою

1 травня 2020,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Альба і Гебріел Юніон повертаються в образах крутих поліцейських в трейлері 2 сезону кримінальної драми «Найкращі в Лос-Анджелесі».

Серіал «Найкращі в Лос-Анджелесі» є спін-оффом фільму «Погані хлопці 2» і слідує за пригодами детектива Сід Бернетт, сестри Маркуса Бернетта, в Місті янголів. Її напарницею стає детектив Ненсі МакКена, і разом вони ловлять найнебезпечніших злочинців міста.

У нових серіях напарниці влаштовують наліт на будинок одного з них, після чого роблять на пам'ять з бандитом декілька веселих селфі. Далі вони беруться за нові розслідування, які розгортаються навколо місцевої зірки боксу та місцевого політика, що опинився в центрі секс-скандалу. По ходу справи Сід і Ненсі працюють під прикриттям, знову б'ються зі злочинцями і намагаються врятувати своє особисте життя.

Також трейлер розкриває, що в нових серіях з'явиться актор Денні Трехо, разом з яким Альба грала у фільмі Роберта Родрігеса «Мачете».

Прем'єра 2 сезону серіалу «Найкращі в Лос-Анджелесі» відбудеться 8 червня, і очікується, що в цей день вийде одразу три перших серії.

У минулому році Альба зіграла в бойовику «Клуб анонімних кілерів», компанію їй в якому склав лауреат премії «Оскар» Гері Олдман.

1699 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: