Як Елісон Брі може виглядати в ролі супергероїні Жінки-Халка

29 квітня 2020,  19:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий крутий фан-арт майбутнього супергеройського серіалу від Disney+ «Жінка-Халк» представляє в ролі кузини Брюса Беннера зірку серіалу «Блиск» Елісон Брі. І сама актриса в захваті від такої ідеї.

Коли з'явилася чутка, що компанія Marvel Studios шукає актрису «типажу Елісон Брі» на роль Жінки-Халка в своєму новому серіалі, сама Брі відповіла на неї в інтерв'ю на «Дуже пізньому шоу з Джеймсом Корденом», яке відбулося в лютому, з великим ентузіазмом:

Я не знала, що це вийшло в тренди. Але я прокинулася і побачила багато постів в Instagram з колажами з собою і Жінкою-Халком, і подумала: «Круто». А потім ця цитата про «типаж Елісон Брі», яка, якщо чесно, мене схвилювала, оскільки я роками приходила на проби для «типажу Енн Гетевей» чи «типажу Зої Дешанель». І я була задоволена, що стала типажем для когось іще. А потім я зробила кілька телефонних дзвінків, і ми поговоримо про це пізніше.

Тобто після чуток Брі зв'язалася зі своїм менеджером і з Marvel Studios, очевидно, сказавши їм, що вона дійсно хотіла б виконати роль Жінки-Халка. Так що з нетерпінням чекаємо офіційного підтвердження, а поки милуємося фан-артом від Apexform, де актриса постає в образі Дженніфер Волтерс та її альтер-его Жінки-Халка.

У коміксах Marvel Дженніфер є кузиною Брюса Беннера (Марк Руффало), так що сподіваємося, що у нього буде камео в її серіалі.

Раніше цей художник показав нам, як зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк могла б виглядати в образі супергероїні Жінки-павук.

2234 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: