Подорож в минуле і викрадення облич: дивимося трейлер 7 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т. »

29 квітня 2020,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel випустила трейлер фінального сезону свого науково-фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.», на початку якого присутній фрагмент з його першої серії. І він дуже в дусі «Доктора Хто».

Фінальна місія закине наших героїв в минуле в Нью-Йорк 1931 року, де відбуваються дуже дивні речі. Фрагмент показує таємну зустріч трьох нью-йоркських поліцейських із загадковими іншопланетянами, які володіють футуристичною технологією, здатною красти обличчя людей, що вони і роблять на прикладі одного копа.

Далі відео більше нагадує трейлер, де з'являються наші герої Колсон (Кларк Грегг), Дейзі (Хлоя Беннет), Мей (Мінг-На), Сіммонс (Елізабет Генстрідж), Мак (Генрі Сіммонс), Йо-Йо (Наталія Кордова-Баклі) та Дік (Джефф Ворд). Бракує тільки Фітца (Йен де Кестекер). І тепер вони збираються рятувати не Щ.И.Т., а Гідру.

Разом з трейлером вийшов офіційний постер 7 сезону, який нагадує про фінальну місію нашої команди і зроблений в стилі серіалу «Агент Картер». І це неспроста, оскільки в нових серіях з'явиться один з його героїв Деніел Суза (Енвер Гьокай).

Прем'єра фінальних серій серіалу «Агенти Щ.И.Т.» відбудеться 27 травня.

1486 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: