«Вартові Галактики 3»: Джеймс Ганн спростував теорію про те, що Мантіс поверне Гаморі спогади

26 квітня 2020,  01:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники коміксів Marvel продовжують придумувати масу теорій про те, що чекає на Зоряного лицаря і команду в їхній наступній пригоді під назвою «Вартові Галактики 3», але одна з них точно не збудеться, згідно з режисером Джеймсом Ганном.

Продовжуючи відповідати на запитання шанувальників MCU в соцмережах, Ганн вирішив розвіяти припущення одного з них, який запитав його, чи зможе Мантіс передати новій Гаморі, яка прибула з минулого і не знає Вартових, спогади старої Гамори, яка пережила з ними стільки пригод.

Режисер пояснив, що сили Мантіс діють не так:

Спогади це думки, а не емоції. Вона не може читати або посилати думки, тільки емоції.

Так що Вартовим доведеться знайомитися з новою Гамора по-старому, тобто поступово. І тут ми заздалегідь співчуваємо Пітеру, оскільки якщо він буде намагатися її обійняти чи, не дай бог, поцілувати, то дуже скоро потрапить в якийсь галактичний госпіталь.

Раніше Ганн розкрив, що в фільмі «Вартові Галактики 3» нас очікує смерть когось із героїв. Сподіваємося, що не Гамори, оскільки її щойно повернули з мертвих.

У третьому фільмі найкрутіших рятувальників Галактики повернуться актори Кріс Претт (Пітер Квілл/Зоряний лицар), Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Бредлі Купер (Ракета), Він Дизель (Ґрут), Пом Клемент'єфф (Мантіс) та Елізабет Дебікі (Аїша).

Прем'єра екшену «Вартові Галактики 3» очікується в 2021 році.

9107 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: