Вийшов божевільний трейлер 2 сезону серіалу «Мертвий для мене» з Карделліні і Епплгейт

25 квітня 2020,  23:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Заради деяких друзів можна і вбити. Стримінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер 2 сезону чорної комедії «Мертвий для мене», де Лінда Карделліні та Крістіна Епплгейт повертаються в образах близьких подруг з жахливим секретом.

У серіалі «Мертвий для мене» Карделліні та Епплгейт втілюють двох жінок Джуді і Джен, які знайомляться в групі підтримки для тих, хто нещодавно втратив чоловіка. Ось тільки колишній наречений Джуді Стів виявляється живим... Але ненадовго, оскільки в фіналі 1 сезону (обережно, спойлер) Джен його застрелила. Так що тепер Стів «живе» в її басейні, поки подруги не придумали, як позбутися його тіла.

Тим часом Чарлі (Сем МакКарті), старший син Джен, зауважує, що його мати та її подруга поводяться дуже дивно, і намагається дізнатися правду, не підозрюючи, що насправді вони накоїли.

Роль Стіва виконував зірка серіалу «Світ Дикого Заходу» Джеймс Марсден, і трейлер натякає, що він повернеться в 2 сезоні у флешбеках чи в галюцинаціях, які навідаються до героїнь через почуття провини.

Прем'єра нових серій серіалу «Мертвий для мене» на Netflix відбудеться 8 травня.

1804 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: