Дивимося перший фрагмент фільму «Вірю в кохання» з Брітт Робертсон і Кей Джей Апою

25 квітня 2020,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брітт Робертсон погоджується піти на одне побачення з Кей Джей Апою в першому фрагменті романтичного байопіку «Вірю в кохання».

Кінострічка «Вірю в кохання» розповість історію американського музиканта Джеремі Кемпа, який виступає в жанрі християнський рок, та його першої дружини Мелісси Геннінг. Вони були шалено закохані одне в одного і одружилися в жовтні 2000 року, але їхнє щастя тривало недовго — в лютому 2001 Мелісса померла після довгої боротьби з раком яєчників, і для віри Джеремі це стало справжнім випробуванням.

Апа і Робертсон втілюють тут Джеремі та Меліссу, і в першому фрагменті фільму Мелісса рано вранці будить Джеремі стуком у двері і каже йому: «Окей».

Джеремі не зовсім розуміє, що вона має на увазі, і тоді Мелісса розповідає, що вона думала над цією відповіддю всю ніч і погоджується піти з ним на побачення. Але тільки на одне.

Режисерами цієї зворушливої ​​історії виступають Ендрю Ервін і Джон Ервін.

Українська прем'єра фільму «Вірю в кохання» мала відбутися у кінці березня, але в зв'язку з карантином та пандемією коронавірусу вона була перенесена на невизначений термін.

1726 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: