«Бетмен»: як Пол Дано може виглядати в образі суперлиходія Загадника

25 квітня 2020,  19:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В супергеройському фільмі «Бетмен», який знімає Метт Рівз, з'явиться декілька знаменитих суперлиходіїв з коміксів DC, включаючи загадкового Загадника, роль якого виконає актор Пол Дано.

У своій першій пригоді в образі Бетмена Роберту Паттінсону доведеться битися одразу з трьома ворогами Темного лицаря з коміксів: Пінгвіном, якого зіграє Колін Фаррелл, Кармайном Фальконе у втіленні Джона Туртурро і Загадником, на якого перетвориться Дано. І парочка крутих фан-артів дозволяє нам уявити, як Дано може виглядати в цьому лиходійському образі на великому екрані.

На першому фан-арті від бразильського цифрового художника з ніком Diiego актор з'являється в темно-зеленому костюмі з ледь помітними знаками питання, позуючи зі своєю тростиною на тлі нічного Ґотема.

Цей образ виглядає дуже сучасно і різко контрастує з тим яскравим костюмом в обтяжку, який носив Загадник у втіленні актора Джима Керрі у фільмі Джоела Шумахера «Бетмен назавжди».

А другий фан-арт, автором якого виступає австралійський художник William Gray, показує Загадника в більш яскравому образі та його капелюсі-казанку з коміксів.

Але, щоб не перевантажувати костюм зеленим кольором, автор вирішив не робити його кольоровим увесь і одягнути цього суперлиходія в чорну сорочку і чорні штани в дрібну смужку.

Який з цих двох образів Загадника у втіленні Дано вам сподобався найбільше? Пишіть в коментарях.

Також в супергеройському фільмі Рівза з'явиться знаменита антигероїня Жінка-кішка, роль якої виконає Зої Кравіц. Приголомшливий фан-арт з нею в цьому образі ви знайдете тут.

Прем'єра «Бетмена» відбудеться в 2021 році.

3594 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: