Фільм «Вартові Галактики 3» покаже смерть когось із персонажів

24 квітня 2020,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер відомих супергеройських екшенів від Marvel Studios «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2» Джеймс Ганн розкрив, що третя пригода команди Зоряного лицаря знову змусить нас пустити сльозу.

Нудьгуючи на карантині, Ганн вирішив відповісти в Instagram на різні запитання шанувальників. Один з них запитав про те, чи загине хтось у фільмі «Вартові Галактики 3»... І несподівано отримав ствердну відповідь, якою після поділився сайт ScreenRant.

Зазвичай режисери фільмів MCU тримають таку інформацію в суворій таємниці, але разом з цим складно вважати таку відповідь великим спойлером, якщо згадати всі попередні пригоди Вартових, де обов'язково хтось помирав.

Наприклад, перші «Вартові Галактики» почалися зі смерті Мередіт Квілл (Лора Геддок), матері Пітера (Кріс Претт), а у кінці під час битви з Ронаном (Лі Пейс) та його армією Грут (Він Дизель) пожертвував собою, щоб врятувати своїх друзів, після чого був змушений вирощувати себе заново з маленької гілочки, коли Ракета (Бредлі Купер) посадив її в горщик. А під час перегляду «Вартових Галактики 2» ви напевно пустили сльозу, коли Йонду (Майкл Рукер) хоробро прийняв смерть, віддавши своєму прийомному синові Пітеру кисневий скафандр.

І це вже не кажучи про смерть Гамори (Зої Салдана) в блокбастері «Месники: Війна нескінченності» і майже усіх Вартових після клацання Таноса (Джош Бролін). Звичайно, Гамора повернулася на екрани в наступному фільмі «Месники: Завершення», але це зовсім інша Гамора з 2014 року, яка так і не зустріла Пітера, Ракету, Грута і Дракса (Дейв Батіста) і не стала членом Вартових Галактики. О, і ми мало не забули про те, як під час фінальної битви з Таносом Небула (Карен Гіллан) застрелила іншу Небулу з минулого.

Так що ми підозрювали, що Ганн не упустить шанс знову змусити глядачів взяти з собою на сеанс разом з попкорном пачку носових хустинок, але все-таки сподіваємося, що це буде хтось не з основного складу. Бо дуже не хочеться ані з ким із них прощатися.

Прем'єра блокбастера «Вартові Галактики 3» очікується в 2021 році.

4161 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: