Дивимося тизер 7 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.» за участю зірки «Агента Картер»

24 квітня 2020,  18:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Агент Картер» Енвер Гьокай приєднується до нашої команди в новому тизері фінального сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Події 7 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.», який ґрунтується на коміксах Marvel, відправлять наших героїв в Нью-Йорк 1931 року, де вони познайомляться з Деніелом Сузою (Гьокай), якого ви можете знати як колегу і любовний інтерес агента Пеггі Картер (Гейлі Етвелл) з її сольного серіалу.

Тизер повідомляє, що нашим героям потрібно «змінити минуле, щоб врятувати майбутнє», і коли вони потрапляють в 30-і роки, Колсон (Кларк Грегг) говорить Дейзі (Хлоя Беннет), що їм потрібно рятувати не Щ.И.Т., як вона думає, а Гідру.

І в цьому є сенс, оскільки без Гідри ніколи б не з'явився Капітан Америка (Кріс Еванс) і, можливо, самі Месники, адже Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) ріс на розповідях свого батька про Стіва Роджерса, тобто Кеп був для нього в якійсь мірі прикладом. Так що, хто знає, що було б, якби Стів не став першим у світі супергероєм.

Разом з Колсоном і Дейзі в майбутніх серіях повернуться Мей (Мінг-На), Фітц (Йен де Кестекер), Сіммонс (Елізабет Генстрідж), Мак (Генрі Сіммонс), Йо-Йо (Наталія Кордова-Баклі) та Дік (Джефф Ворд) .

Прем'єра фінального сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.» відбудеться 27 травня.

2065 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: