«Страшні казки: Місто янголів»: дивимося фінальний трейлер 1 сезону з Наталі Дормер

22 квітня 2020,  23:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гра престолів» Наталі Дормер втілює диявола з безліччю облич в новому трейлері фентезійного серіалу «Страшні казки: Місто янголів», виконавчим продюсером якого виступає Сем Мендес.

Спін-офф хітового серіалу «Страшні казки» відправить глядачів у Лос-Анджелес 1938 року, де в цей час в повітрі висить напруга соціального і політичного характерів. Коли жахливе вбивство приголомшує місто, детектив Тьяго Вега і його напарник Льюїс Міченер опиняються в центрі епічної історії, яка зачіпає багату історію Лос-Анджелеса: від будівництва перших автострад міста і його глибоких традицій мексикано-американського фольклору до небезпечного шпигунства Третього Рейху і популяризації проповідей по радіо.

Ролі детективів Тьяго Вега та Льюїса Міченера виконують актори Деніел Дзоватто і Нейтан Лейн, а Дормер втілює тут демоницю Магду, яка прибула до Міста янголів зі своєю підступною метою влаштувати там справжнє пекло.

Офіційний постер серіалу, який розташований нижче, показує двох детективів на тлі пекельної героїні Дормер, що підноситься над Лос-Анджелесом.

Прем'єра серіалу «Страшні казки: Місто янголів» відбудеться 26 квітня.

2114 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: