Дивимося екстремальну заставку нової серії «Сімпсонів» у стилі VR та GoPro

22 квітня 2020,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша улюблена жовта сімейка зі Спрінгфілда зараз разом з усім світом знаходиться на карантині, тому в заставці своєї нової серії «Сімпсони» подорожують на своєму дивані за допомогою технології VR.

Заставка «Сімпсонів» давно стала однією з фірмових фішок легендарного мультсеріалу, і її неодноразово робили в різних стилях анімації та на різні теми, включаючи пародії на популярні франшизи, як «Месники», «Володар перснів», «Хоббіт», «Зоряні війни», «Стартрек», «Трансформери», «Флінтстоуни», «Рік і Морті» та інші.

У заставці 18 серії 31 сезону, яка була натхненна технологією віртуальної реальності та екстремальними відео з камер GoPro, Гомер стрибає з літака з парашутом, летить крізь ряд парашутів в формі пончиків, викидає Фландерса з його маленького літака і сам сідає за його штурвал.

Його син Барт стрибає з вертольота зі сноубордом, спускається на ньому по горі, де пише на снігу: «Я не повинен писати на горах», і стрибає з парашутом з обриву в океан.

Тим часом Мардж стає крутою серфінгісткою, Меггі екстремально катається на велосипеді, а Ліза займається дайвінгом і плаває з китом.

Прем'єра 19 серії 31 сезону «Сімпсонів», яка покаже війну двох священиків, відбудеться 27 квітня за українським часом.

2810 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: