«Капітан Марвел»: Керол Денверс та Нік Ф'юрі б'ються одне з одним на новому концепт-арті

21 квітня 2020,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Капітан Марвел» міг показати бійку Керол Денверс з Ніком Ф'юрі, в якій він би використав спеціальну зброю Щ.И.Т.а.

Керол та Ф'юрі, яких зіграли Брі Ларсон і Семюел Л. Джексон, швидко стали напарниками в супергеройському фільмі «Капітан Марвел», а до його кінця і зовсім нагадували давніх друзів, але, як розкриває новий фан-арт, їхнє знайомство могло пройти набагато менш гладко.

На малюнку, яким поділився в соцмережах художник Marvel Studios Джон Стауб, Керол і Ф'юрі сходяться в поєдинку в старій лабораторії Щ.И.Т.а.

Під час цієї бійки Ф'юрі озброюється секретною зброєю, що виглядає як залізна печатка, яка стріляє електричними імпульсами. Тобто у дусі тих гаджетів, що використовує в битвах з удосконаленими людьми Чорна вдова.

Також Стауб намалював тут Ф'юрі пишну зачіску, з якою Джексона можна було побачити в 90-х у фільмі «Кримінальне чтиво». Як вам такий Нік Ф'юрі?

Сподіваємося, що ця пара возз'єднається на великому екрані в супергеройському екшені «Капітан Марвел 2», прем'єра якого планується в 2022 році.

1791 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: