Чарлі Ганнем стає Капітаном Америка на новому крутому фан-арті MCU

18 квітня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні ми вже побачили, як Кріс Гемсворт міг би виглядати в ролі Супермена, а тепер той же шанувальник коміксів Marvel і DC пропонує на роль Капітана Америка актора Чарлі Ганнема.

Користувач під ніком Apexform, нудьгуючи на карантині, вирішив представити, що було б, якби на роль Стіва Роджерса взяли не Кріса Еванса, а, наприклад, зірку популярного серіалу про байкерів «Сини анархії».

На новому фан-арті Ганнем постає в костюмі Капітана Америка з фільму «Перший месник: Друга війна», що вийшов на великі екрани в 2014 році, але з бородою, яку Стів відростив уже перед подіями блокбастера «Месники: Війна нескінченності».

У Ганнема, який продемонстрував свою відмінну форму в фентезі «Король Артур: Легенда меча», і Еванса схожа статура, тому даний результат роботи в фотошопі виглядає дуже реалістично, ніби перший дійсно вбрався Кепом на Гелловін.

Як вам такий альтернативний кастинг? Залишайте свої думки в коментарях.

На початку року Ганнем знову зіграв у Гая Річі в хітовій кримінальній стрічці «Джентльмени», а також з'явився в новому фільмі Джастіна Курзеля «Правдива історія банди Келлі», чий прокат, на жаль, перервав всесвітній карантин.

17058 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: