Нові кадри фільму «Дюна» з Оскаром Айзеком, Джошем Броліном і Ребеккою Фергюсон

16 квітня 2020,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми зібрали разом 10 нових кадрів науково-фантастичного фільму Дені Вільньова «Дюна», які представляють персонажів Тімоті Шаламе, Зендеї, Джейсона Момоа, Оскара Айзека, Джоша Броліна і Ребекки Фергюсон.

Кінострічка «Дюна» обіцяє бути епічною екранізацією знаменитого науково-фантастичного роману Френка Герберта, який вийшов в 1965 році.

Її сюжет відправить нас в далеке майбутнє, коли людство розселилося по далеких планетах. Герцог Лето Атрейдес за наказом правителя відправляється разом зі своєю дружиною леді Джессікою та юним сином Полом на планету Арракіс, де добувають найціннішу речовину у всесвіті під назвою спайс чи пряність, яка здатна продовжувати людське життя і наділяти людей суперсилою. Там Лето потрапляє в пастку, влаштовану його ворогами, а Пол та леді Джессіка відправляються до фременів, корінних жителів планети Арракіс, які живуть глибоко в пустелі.

Ролі Лето Атрейдеса та леді Джессіки виконують Оскар Айзек і Ребекка Фергюсон. Їхнього сина Пола, який є головним героєм «Дюни», грає Тімоті Шаламе.

Разом з ними на кадрах нижче ви можете побачити Зендею в образі фременки Чані, майбутньої коханої Пола; Джейсона Момоа в ролі мечника дому Атрейдес Дункана Айдахо; Джоша Броліна в образі Гурні Галлека, ментора Пола; і Шерон Дункан-Брюстер в ролі доктора Лієт Кінс, матері Чані.

Бракує тільки кадру зі Стелланом Скарсгардом в образі підступного барона Владіміра Гарконнена, ворога дому Атрейдес.

Українська прем'єра фантастики «Дюна» очікується 17 грудня.

1845 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: