Хто те лисеня, яке з'явилося в сцені після титрів фільму «Їжак Сонік»?

16 квітня 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сцена після титрів фільму «Їжак Сонік» показала прибуття до нашого світу нового персонажа з відеоігор Sega лисеня Майлза Правера, також відомого як Тейлз.

Пророкуючи успіх пригодницького фільму для всієї родини «Їжак Сонік», студія Paramount Pictures заздалегідь придумала ідею для його сиквела. І ця ідея з'явилася в сцені після титрів у вигляді рудого лисеняти Тейлза, який, як і Сонік, прибув через портал з іншого світу.

Тейлз використовував спеціальний прилад, щоб відшукати Соніка (Бен Шварц), і він привів його в мальовниче маленьке містечко Грін-Гіллс, де наприкінці першого фільму Сонік оселився разом з Томом (Джеймс Марсден) та Медді (Тіка Самптер).

В іграх Sega двохвосте лисеня Тейлз є найкращим другом Соніка і часто допомагає йому в його пригодах. Сцена після титрів розкрила, що Тейлз володіє супершвидкістю, але не бігає, як Сонік, а літає за допомогою двох хвостів, які він розкручує так, щоб вони перетворювалися на пропелер.

Планується, що в сиквелі також повернеться підступний доктор Роботнік, якого втілив легендарний Джим Керрі.

Фільм «Їжак Сонік» вийшов в широкий прокат за місяць до всесвітнього карантину, на який нас відправив коронавірус, і встиг заробити $306,8 млн, що зробило його другим найприбутковішим фільмом 2020 року.

15194 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: