Студія Pixar перенесла прем'єру мультфільму «Душа» на осінь у зв'язку з коронавірусом

14 квітня 2020,  22:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Криза кіноіндустрії, пов'язана з коронавірусом, змусила Голлівуд переглянути дати багатьох майбутніх релізів, і тепер в їхньому числі опинився очікуваний мультфільм від Disney і Pixar «Душа».

Оскільки все ще неясно, коли світова пандемія піде на спад, карантин буде скасований і кінотеатри по всьому світу знову запрацюють, творці мультфільму «Душа» вирішили перестрахуватися та перенести його прем'єру з 18 червня на 19 листопада.

Нова анімація від режисера оскароносного мультфільму «Думками навиворіт» Піта Доктера розповість про вчителя музики Джо Гарднера, який мріє бути справжнім музикантом і виступати на сцені. Але перед його першим виступом з Джо відбувається нещасний випадок, і його душа відправляється в інший світ, де душі людей готують до нового життя.

Голосами головних героїв мультфільму «Душа» будуть володар премії «Оскар» Джеймі Фокс і лауреатка премії «Золотий глобус» Тіна Фей.

Раніше на листопад переїхала прем'єра супергеройського екшену від Marvel Studios «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі.

1602 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: