«Зачаровані»: Сара Джеффрі приміряла образ Одрі Гепберн на нових закулісних фото

13 квітня 2020,  21:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії фентезійного серіалу «Зачаровані» Меггі з'явилася у вечірньому вбранні, натхненному легендарним образом героїні Голлі Голайтлі з оскароносного фільму «Сніданок у Тіффані».

Примірявши образ Одрі Гепберн, виконавиця ролі Меггі Вера Сара Джеффрі не втрималася від декількох селфі у трейлері, якими на честь виходу нової серії вона поділилася в Instagram минулого тижня:

Момент в дусі Голлі Голайтлі для нової серії «Зачарованих».

На фотографіях Джеффрі з'являється в облягаючій чорній сукні, що є візитною карткою Гепберн, і з намистом з діамантів на шиї, а її волосся зібране наверх з косим проділом і чубчиком набік, як носили модниці в 60-х.

На першому селфі можна побачити, що на руці актриси є татуювання з цифрою 3, тому її колега по серіалу «Зачаровані» Мадлен Манток, яка грає її старшу сестру Мейсі Вон, жартівливо написала в коментарях:

Люблю твоє татуювання на честь «Зачарованих».

Джеффрі після пояснила шанувальникам, що це татуювання було зроблено не на честь Сили Трьох і що воно означає щось інше.

Наступна серія серіалу «Зачаровані», де сестер-відьом очікує подорож в минуле, прибуде на екрани 18 квітня за українським часом.

1947 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: