Перший погляд на Тімоті Шаламе в адаптації фантастичного роману «Дюна»

13 квітня 2020,  18:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Vanity Fair вирішив нагадати нам сьогодні про те, що наприкінці року на екрани має вийти очікуваний науково-фантастичний фільм Дені Вільньова «Дюна», поділившись першим кадром з його головним героєм у втіленні Тімоті Шаламе.

Дебютний кадр «Дюни», чиї події відбуваються в майбутньому, показує молодого герцога Пола Атрейдеса, поки він готується до того, щоб залишити своє комфортне життя на рідній планеті Каладан і відправитися на небезпечну планету шахтарів Арракіс, де його багата родина буде слідкувати за видобутком цінної речовини, яка називається спайс.

На першому кадрі Пол йде берегом моря в чорному костюмі з довгим чорним плащем, який нагадує костюм Кайло Рена з саги «Зоряні війни».

В інтерв'ю для журналу Шаламе розповів про амбіції свого персонажа:

Він думає, що стане кимось на кшталт молодого генерала, поки він вчиться у свого батька та його близьких воїнів, перш ніж він стане повнолітнім, сподіваючись, що він буде таким [як батько] через десятиліття чи десь так.

Але фатум готує для Пола зовсім іншу долю.

Основою нового фільму Вільньова, який зняв оскароносні науково-фантастичні стрічки «Той, хто біжить по лезу 2049» і «Прибуття», є однойменний роман Френка Герберта.

Екранізація «Дюни» зібрала вражаючий каст, куди разом з Шаламе увійшли відомі голлівудські актори Зендея, Джейсон Момоа, Ребекка Фергюсон, Джош Бролін, Дейв Батіста, Оскар Айзек, Стеллан Скарсгард та Шарлотта Ремплінг.

Українська прем'єра фільму «Дюна» очікується 17 грудня.

3462 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: