«Тор: Любов і грім»: Наталі Портман тримає Мйольнір та Штормбрейкер на новому фан-арті

10 квітня 2020,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням чекаємо, коли компанія Marvel Studios розпочне зйомки супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», який покаже Наталі Портман в образі Жінки-Тора, шанувальники коміксів продовжують створювати неймовірні фан-арти з цією супергероїнею.

Новий фан-арт від художника Tolga Oğuz показує героїню Портман Джейн Фостер в обладунках та крилатому шоломі Жінки-Тора в оточенні блискавок.

У коміксах вона відмінно управляється з молотом Мйольніром, який тут знаходиться в її правій руці, а ось в лівій можна побачити серйозну причину для інфаркту Тора його новий молот Штормбрейкер.

Ми всі знаємо, як сильно Тор, якого на великому екрані втілює актор Кріс Гемсворт, обожнював свій Мйольнір і важко переживав його втрату в своєму попередньому сольнику «Тор: Рагнарок». У блокбастері «Месники: Війна нескінченності» він зробив собі на Нідавеллірі новий молот Штормбрейкер, з яким брав участь у битві за Ваканду, а в наступному фільмі «Месники: Завершення» відрубав Таносу голову.

У фінальній битві з Таносом (Джош Бролін), який прибув з минулого, Тор подарував улюблений Мйольнір Капітану Америка (Кріс Еванс), але коли в один з моментів битви Кеп схопив Штормбрейкер, Тору це не сподобалося, хоча до нової Громадянської війни справа не дійшла.

Хто знає, яка буде у нього реакція, коли обидва молота опиняться в руках його коханої Джейн (якій він не дзвонив з часів фільму «Тор 2: Царство темряви»), адже вона може увійти в кураж, отримавши надздібності, і відібрати у неї ці молоти буде точно непросто.

У зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу й закриттям кіностудій та кінотеатрів на невизначений термін, прем'єра блокбастера «Тор: Любов і грім» нещодавно переїхала на 17 лютого 2022 року.

8047 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: