Рідлі Скотт зніме стильний трилер з Леді Гагою про моду та вбивство

10 квітня 2020,  00:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий голлівудський режисер Рідлі Скотт збирається зняти кіно про вбивство в модному будинку Gucci і в його головній жіночій ролі бачить зірку оскароносного фільму «Народження зірки» Леді Гагу.

Кінострічка «Гуччі» буде історичним трилером і розповість про вбивство Мауріціо Гуччі, онука творця знаменитого італійського модного дому Гуччіо Гуччі, якого застрелив найманий вбивця в Мілані в 1995 році.

Хто зіграє Мауріціо та його кілера, поки невідомо, зате Скотт запросив Гагу на роль Патриції Реджані, колишньої дружини Мауріціо.

Вгадайте з першого разу, хто найняв того кілера... Звичайно ж, Патриція. Її заарештували та визнали винною у вбивстві колишнього чоловіка, і лише в 2016 році вона вийшла на свободу, відсидівши за ґратами 18 років.

Розмови про цей проект з'явилися ще восени минулого року, і з тих пір за нього велася активна боротьба кіностудій. Фільмом цікавився стримінговий сервіс Netflix, але Скотт побажав, щоб він вийшов на великі екрани, так що модний трилер з Гагою опинився в руках компанії MGM, пише журнал The Hollywood Reporter.

На початку 2019 року Гага отримала премію «Оскар», але не за акторство, а за Найкращу пісню, написану для мюзиклу «Народження зірки», де вона також зіграла головну роль. Хто знає, може фільм Скотта принесе їй «Оскар» вже за її акторський талант.

1490 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: