Warner Bros. може скасувати фільм про Флеша з Езрою Міллером після того шокуючого відео

8 квітня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилася нова інформація про те шокуюче відео, на якому актор Езра Міллер душить прихильницю, що підтверджує його справжність. І тепер керівництво студії Warner Bros. всерйоз роздумує про те, щоб звільнити Міллера з майбутніх проектів про Флеша.

Сайт Variety взяв коментар у власника бару, де 1 квітня стався інцидент з Міллером, і той підтвердив деякі деталі, описав подію як «серйозну сварку» і сказав, що співробітникам довелося силою вивести з приміщення «засмученого і злого» актора.

Оскільки відео виявилося не жартом і дійсно показує тривожну поведінку Міллера по відношенню до незнайомих людей, компанія Warner Bros. взялася за своє власне розслідування.

Подивившись відео, шанувальники фільмів і коміксів DC вимагають звільнити Міллера і замінити його Грантом Гастіном, який вже грає Флеша в однойменному серіалі. Супергерой Гастіна навряд чи переїде на великий екран, але звільнення Міллера зараз є дуже ймовірним.

Разом з цим відомий інсайдер Майкі Саттон говорить про те, що студія і зовсім може скасувати фільм про Флеша. Що схоже на правду, оскільки сольник про найшвидшу людину на Землі, що планувався ще до прем'єри «Ліги справедливості», і без цього скандалу вже неодноразово втрачав режисерів і давно висить на волосині.

Чекаємо офіційної заяви Warner Bros. з цього приводу.

1929 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: