Гуфі повертається з посмішкою в новій серії мультсеріалу «Качині історії»

7 квітня 2020,  18:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультсеріал «Качині історії» вирішив повернути на екрани знаменитого пса Гуфі, одного з класичних анімаційних героїв студії Disney.

Пес Гуфі був придуманий на студії Walt Disney Productions (тепер Walt Disney Animation Studios) в 1932 році і з тих пір дуже полюбився глядачеві своєю наївністю, добротою і простотою. Він не боїться бути смішним і частенько потрапляє в незручні ситуації, але завжди виходить з них з високо піднятою мордою.

У новій серії 3 сезону мультсеріалу «Качині історії», чий фрагмент дивіться вище, Гуфі (голос Білла Фармера) приходить в гості до свого давнього друга і сусіда Дональда Дака (голос Тоні Ансельмо), щоб «позичити у нього трохи кетчупу».

Дональд ділиться з Гуфі своєю проблемою, яка полягає в тому, що він «не може знайти фотографа для сімейного портрета». Гуфі шкодує, що він нічим не може допомогти, оскільки йому «потрібно повертатися на роботу у... фотостудію».

На щастя, Гуфі вчасно згадує, що він фотограф, і розуміє, що як раз може допомогти Дональду вирішити його проблему.

Прем'єра наступної серії мультсеріалу «Качині історії», яка буде натхненна шпигунськими фільмами, відбудеться 12 квітня за українським часом.

2050 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: