Новий сезон «Вбиваючи Єву» готує кросовер «Гаррі Поттера» та «Гри престолів»

2 квітня 2020,  21:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні серіалу «Вбиваючи Єву» з'явиться актриса Джемма Вілан із хітового фентезі «Гра престолів», яка зіграє дочку героїні Фіони Шоу.

Ми всі знаємо Фіону Шоу завдяки втіленню тітоньки Петунії в фільмах про Гаррі Поттера, і тепер в серіалі «Вбиваючи Єву» з'явиться ще одна актриса з іншої культової фентезі-франшизи — Джемма Вілан, вона ж Яра Грейджой із «Гри престолів».

Вілан втілить в майбутніх серіях «Вбиваючи Єву» дочку Керолін Мартенс, глави російського відділу в MI6. Її звати Джеральдіна, і ви вже можете побачити цю нову героїню в компанії матері на новому кадрі 3 сезону, який сьогодні опублікував журнал Entertainment Weekly.

Джеральдіну описують як «дуже чутливу» молоду жінку, яка зовсім не схожа характером на свою замкнуту мати, тому їхнє возз'єднання «обернеться катастрофою», жартує в інтерв'ю Шоу:

Я рада, що Джемма приєдналася до родини. І це буде дуже смішно, оскільки Керолін реагує на всі ці почуття, самодопомогу та емоційні розмови [Джеральдіни], як бик на червону ганчірку. Це просто зводить Керолін з розуму!

У головних ролях агента MI6 Єви Поластрі та вбивці-психопатки Вілланель в нових серіях повернуться Сандра О та Джоді Комер.

Прем'єра 3 сезону «Вбиваючи Єву» відбудеться 12 квітня.

2591 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: