Сем Клафлін, Олівія Манн і шалене весілля в трейлері комедії «Кохання. Весілля. Повтор»

1 квітня 2020,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix вирішила підняти нам настрій і нагадати про веселе свято 1 квітня, поділившись смішним трейлером романтичної комедії «Кохання. Весілля. Повтор» з Семом Клафліном в головній ролі.

Фільм «Кохання. Весілля. Повтор» буде британським рімейком французької комедії Крістель Рейналь «План розсадження». Він покаже день весілля, де все йде шкереберть. Брат нареченої Джек опиняється в ситуації між багатьох вогнів: своєї колишньої і дуже злої на нього дівчини Аманди, незваного гостя з секретом, снодійного, що потрапило в неправильні руки, і дівчини Діни, яку він упустив, в альтернативних версіях одного і того ж дня.

Клафлін, відомий завдяки романтичним стрічкам «До зустрічі з тобою» та «З любов'ю, Розі», втілить в цьому весільному божевіллі Джека.

Його сестру Гейлі, яка виходить заміж, грає зірка серіалу «Полдарк» Елінор Томлінсон. А його колишніми дівчинами Амандою і Діною стали актриси Фріда Пінто та Олівія Манн.

Режисером рімейку виступає Дін Крейг, який написав «Смерть на похоронах».

Ми вже з нетерпінням чекаємо на прем'єру комедії «Кохання. Весілля. Повтор», яка на Netflix відбудеться наступного тижня, 10 квітня.

2476 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: