Том Генкс та Ріта Вілсон одужали від коронавірусу і вже повернулися додому

1 квітня 2020,  01:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Том Генкс поділився в соцмережах радісною новиною про те, що він і його дружина Ріта Вілсон нарешті перемогли коронавірус.

Голлівудський актор написав у суботу, 28 березня, в Twitter, що вони з дружиною вже повернулися до себе додому в США, де продовжують бути на карантині, і сердечно подякував всім, хто дбав про них під час хвороби:

Привіт, люди... Ми вже вдома і, як і вся Америка, продовжуємо дотримуватися карантину і соціальної дистанції. Величезна подяка всім в Австралії, хто про нас піклувався. Ваша турбота і рекомендації уможливили наше повернення до США. І величезне спасибі всім вам, хто відправляв нам свої хороші побажання. Ми з Рітою це дуже цінуємо.

Генкс та Вілсон стали першими голлівудськими акторами, у яких виявили коронавірус. Вони захворіли під час своєї поїздки до Австралії, де повинні були розпочатися зйомки фільму про Елвіса Преслі, в якому Генкс виконає одну з основних ролей.

В цьому році Генкс був знову номінований на премію «Оскар» за свою гру в надихаючому фільмі «Чудесний день у нашому районі», а в майбутньому він повернеться на великі екрани у військовому бойовику «Грейхаунд: Битва за Атлантику».

1374 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: