Енн Гетевей зіграє в біографічному фільмі «Французькі діти не плюються їжею»

31 березня 2020,  21:46 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей виконає головну роль в адаптації роману-бестселера Памели Дракерман «Французькі діти не плюються їжею».

Бестселер «Французькі діти не плюються їжею» нагадує по духу фільм «Джулі і Джулія» і слідує за американською журналісткою, яка переїжджає в Париж разом з чоловіком і трьома дітьми. Поки вона намагається знайти баланс між сім'єю і кар'єрою і перебороти відчуття, що вона програє на обох фронтах, жінка спостерігає за своїми французькими сусідами і друзями й розкриває їхні батьківські секрети, завдяки яким французькі діти є дуже вихованими. І в ході своїх спостережень вона приходить до висновку, що у всіх людей, якими б ідеальними вони не здавалися, є свої проблеми.

Книга Дракерман є біографічною, і її адаптацією з Гетевей в головній ролі займеться компанія StudioCanal, пише журнал The Hollywood Reporter.

Авторами сценарію фільму виступають Джемі Мінопріо та Джонатан М. Штерн.

У минулому році Гетевей зіграла в комедії «Шахрайки», трилері «Море спокуси», байопіку «Темні води» та серіалі «Сучасне кохання», а в лютому на Netflix вийшла детективна драма «Останнє, чого він хотів», де вона знялася разом з Беном Аффлеком.

1994 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: