Тімоті Шаламе перетворюється на молодого Локі на фантастичному фан-арті

29 березня 2020,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі полюбили бога хитрощів Локі завдяки тонкій грі харизматичного Тома Гіддлстона, але що, якщо в майбутньому цей образ примірить на себе молодший актор? Наприклад, зірка оскароносних фільмів «Клич мене своїм ім'ям» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе.

Художник Bosslogic представив в образі молодого Локі 24-річного американського актора Тімоті Шаламе, і той виглядає просто приголомшливо на цьому фан-арті в зеленому костюмі Локі і з рогатим шоломом.

Як вам такий кастинг? На наш погляд, Шаламе дійсно нагадує зовні молодого Гіддлстона і зміг би відмінно впоратися з цією роллю. Адже у хлопця вже є номінація на «Оскар» за головну роль у фільмі «Клич мене своїм ім'ям».

У минулому році Шаламе також зіграв в романтичній комедії Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку» та історичній драмі від Netflix «Король», а в майбутньому він виконає головну роль у новій адаптації фантастичного роману Френка Герберта «Дюна».

Нещодавно Marvel Studios приступили до зйомок серіалу «Локі», який покаже сольні пригоди бога хитрощів в паралельній реальності, але вони були зупинені у зв'язку зі світовим карантином через пандемію коронавірусу.

3582 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: