«Веном 2»: суперлиходій Карнаж готовий до битви на новому атмосферному фан-арті

29 березня 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки виробництво голлівудських блокбастерів зупинено в зв'язку з коронавірусом, нам залишається тільки припускати, як виглядатимуть їхні персонажі. І новий фан-арт супергеройського екшену «Веном 2» представляє свій погляд на суперлиходія Карнажа.

Фільм «Веном 2» буде сиквелом пригод репортера Едді Брока, всередині якого живе кровожерливий іншопланетний симбіот Веном.

Перемігши у першій частині Райота, тепер Веном зіткнеться з психопатом Клетусом Кессіді, який стане домівкою для не менш жорстокого симбіота Карнажа.

Ми познайомилися з Клетусом в сцені після титрів першого «Венома», де він ще сидів за ґратами, але в майбутньому він вийде на свободу, як показало закулісне фото, і влаштує справжню різанину в Сан-Франциско (з англійської його ім'я перекладається як «різанина»). І на новому фан-арті від spdrmnkyxxiii, який ви можете розглянути нижче, червоний симбіот якраз готовий приступити до своїх звірячих діянь.

В образі Едді/Венома на екрани повернеться Том Гарді, Мішель Вільямс знову втілить його кохану Енн Вейінг, яка може ставати Жінкою-Веномом, а Карнажа зіграє Вуді Гаррельсон.

Режисером сиквела виступає Енді Серкіс.

Прем'єра фільму «Веном 2» очікується восени, 1 жовтня.

12920 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: