Шоураннер «Локі» розкрив деталі про особисту подорож героя Тома Гіддлстона в серіалі

26 березня 2020,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер супергеройського серіалу від Marvel «Локі» Майкл Валдрон розповів в свіжому інтерв'ю, що Локі «буде боротися за свою ідентичність та контроль над нею» в майбутній багатосерійній пригоді.

В останній раз ми бачили бога хитрості Локі у втіленні Тома Гіддлстона під час подорожі в 2012 рік у блокбастері «Месники: Завершення», де він вкотре вкрав Тесеракт з-під носа у Месників і зник в невідомому напрямку.

У серіалі «Локі» він опиниться в паралельному всесвіті, але навіть в іншому світі бог не може втекти від самого себе і своїх особистих проблем.

У розмові з подкастом Forever Dogs Валдрон, творець серіалу, поділився деталями про особисту сюжетну арку Локі в 1 сезоні:

Я вважаю, що це боротьба за свою ідентичність, за те, ким ти є і ким ти хочеш бути. Мене притягують персонажі, які борються за контроль. Ви напевно помітили за ці десять років фільмів, що [Локі] не міг контролювати ключові моменти свого життя; його всиновили, і ця подія проявляється потім через гнів та озлобленість по відношенню до його сім'ї.

Нещодавно до касту приєдналися актори Овен Вілсон, Гугу Ембата-Ро, Річард Е. Грант та Софі Ді Мартіно, але їхні персонажі поки не розкриваються.

Зйомки серіалу «Локі» зупинилися в зв'язку зі всесвітнім карантином через пандемію коронавірусу, але ми сподіваємося, що після карантину його встигнуть дозняти і випустити на екрани в 2021 році, як і планувалося.

1880 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: