Слухати: Вілл Сміт поділився музичною добіркою для релаксу на карантині

21 березня 2020,  17:46 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб підняти настрій своїм шанувальникам по всьому світу, які хоробро сидять вдома на карантині через коронавірус, голлівудський актор Вілл Сміт опублікував в мережі півтори години розслабляючої музики.

Зірка найприбутковішого фільму 2020 року «Погані хлопці назавжди» поділився міксом музики для релаксу на карантині на своїй сторінці на Youtube:

Застрягли вдома? Кидайте ці низькі біти в мікс і релаксуйте зі мною.

На заставці відео герой Сміта, який нагадує головного героя з ситкому «Принц з Беверлі-Гіллз», сидить в навушниках за робочим столом і вчиться. Оскільки скасування занять у школах і університетах не є причиною для того, щоб закинути навчання.

А навіть якщо ви давно не школяр і не студент, завжди є щось, чого можна навчитися не виходячи з дому. Наприклад, підтягти свою англійську, щоб при зустрічі з Віллом Смітом можна було вільно з ним поспілкуватися.

Таким чином актор приєднався до зірок, які закликають людей дотримуватися правил карантину, щоб не допустити критичне поширення коронавіруса.

Раніше відеозверненням із закликом залишатися вдома, навіть якщо у вас весняний настрій і хочеться потусити на вулиці, поділився Арнольд Шварценеггер.

1769 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: