Прем'єра «Форсажа 9» переїхала аж на 2021 рік

14 березня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки прем'єри більшості фільмів, заплановані на цю весну, в зв'язку з коронавірусом переїжджають на декілька місяців вперед, творці бойовика «Форсаж 9» вирішили відсунути його реліз аж на цілий рік вперед.

Раніше очікувалося, що фільм «Форсаж 9» прибуде на великі екрани 21 травня, але тепер його світова прем'єра відбудеться 2 квітня 2021 року.

У зв'язку з цим на сторінці фільму в Facebook з'явилося наступне повідомлення:

Нашій сім'ї шанувальників [франшизи] «Форсаж» з усього світу. Ми відчуваємо всю любов і ваше очікування наступної глави нашої саги. Тому особливо важко повідомляти вам, що ми повинні перенести дату релізу фільму. Оскільки стало ясно, що не всі наші шанувальники з усього світу зможуть побачити фільм цього травня. Ми переносимо світову дату релізу на квітень 2021 року, і тепер прем'єра в Північній Америці відбудеться 2 квітня [2021 року]. Ми знаємо, що розчаровує те, що потрібно чекати трохи довше, але цей крок був прийнятий, оскільки безпека всіх вас є нашим головним пріоритетом. Перенесення дати дозволить нашій світової сім'ї пережити нову главу разом. Побачимося наступної весни. З любов'ю, ваша сім'я «Форсаж».

«Форсаж 9» є не єдиним фільмом з Віном Дизелем в головній ролі, чия прем'єра переноситься в зв'язку з поширенням коронавіруса. Цього четверга, 12 березня, на екрани повинен був вийти супергеройський екшен «Бладшот» за його участю, але його прем'єра також буде перенесена.

1479 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: