Гейлі Джоел Осмент зіграє живого мерця в новому сезоні «Чим ми зайняті в тіні»

12 березня 2020,  18:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової стрічки «Шосте відчуття» Гейлі Джоел Осмент покаже свою комедійну сторону в 2 сезоні серіалу «Чим ми зайняті в тіні», і у нас вже є перший погляд на його неживого персонажа.

Комедійний серіал «Чим ми зайняті в тіні», заснований на фільмі 2014 року, який придумали і зняли Джемейн Клемент і Тайка Вайтіті, показує сценки з повсякденного життя трьох вампірів та їхнього слуги, який одного разу теж сподівається стати безсмертним.

Осмент є великим шанувальником фільму і серіалу, тому просто прийшов на прослуховування, де підкорив Клемента своїм комедійним талантом.

В інтерв'ю для журналу Entertainment Weekly, який опублікував перший кадр «Чим ми зайняті в тіні» за участю Осмента, творець серіалу поділився деталями про його роль:

Шанувальники побачать Гейлі Джоела Осмента в прем'єрній серії. Всі його полюблять! Він дуже талановитий актор, що очевидно. Проте ми не мали ані найменшого поняття, наскільки він смішний. Він з'явиться тільки в одній серії, але це буде велике перевтілення.

На першому кадрі прем'єри герой Осмента знаходиться у дворі разом з Нандором (Кайван Новак) і його фамільяром Гільєрмо (Гарві Гільєн). У Осмента відірвана ліва рука, а в грудях стирчить щось схоже на осиковий кілок, але він все ще твердо стоїть на ногах.

У минулому році Осмент з'явився в біографічному фільмі «Звабливий, поганий, злий» та зіграв супергероя Месмера в 1 сезоні хітового серіалу «Хлопаки». Ви готові до його чергового перевтілення?

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Чим ми зайняті в тіні» вийде 15 квітня.

1650 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: