Хто одягне костюм Капітана Америка в серіалі «Сокіл і Зимовий Солдат»?

10 березня 2020,  00:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Роджерс бачив в якості свого наступника Сема Вілсона, але в уряду США була своя кандидатура на роль нового Капітана Америка, розкриває новий закулісний знімок серіалу «Сокіл і Зимовий Солдат».

У кінці блокбастера «Месники: Завершення», після перемоги над Таносом, Стів Роджерс (Кріс Еванс) вирішив пожити для себе і відправився назад у минуле, щоб нарешті потанцювати зі своєю коханою Пеггі Картер (Гейлі Етвелл).

А в наш час, за хвилину після відбуття Першого Месника у минуле, Сем Вілсон (Ентоні Макі) з подивом побачив на березі озера постарілого Стіва й отримав від нього в подарунок його щит символ Капітана Америка.

У серіалі «Сокіл і Зимовий Солдат» Сем все ще не готовий стати для світу новим Кепом, але уряд вирішує, що у США все одно повинен бути свій Капітан Америка, адже він вселяє простим людям надію, а ворогам своєї країни та нашого світу — страх.

Тому в даному образі ми скоро побачимо нового героя на ім'я Джон Волкер (Вайатт Рассел), який в коміксах Marvel також є суперсолдатом, як і Стів Роджерс. І на новій фотографії зі зйомок ми можемо роздивитися його в костюмі та масці Капітана Америка і зі знаменитим щитом з вібранія у руках.

Також в серіалі повернуться Бакі Барнс (Себастіан Стен), Шерон Картер (Емілі ВанКемп) та Гельмут Земо (Даніель Брюль).

Прем'єра супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий Солдат» відбудеться у серпні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися її точну дату.

2379 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: