Сіму Лю і Аквафіна зіграють в супергеройському фільмі «Шан-Чі і легенда десяти кілець»

6 березня 2020,  01:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Сіму Лю стане новим супергероєм всесвіту Marvel в його майбутньому блокбастері «Шан-Чі і легенда десяти кілець», чия прем'єра відбудеться в 2021 році.

Супергеройський фільм «Шан-Чі і легенда десяти кілець» буде першим сольником від Marvel Studios про азійського супергероя. Він покаже пригоди майстра бойових мистецтв Шан-Чі, який буде протистояти суперлиходію Мандарину та його терористичній організації Десять кілець.

У цьому образі на великому екрані ми побачимо канадського актора китайського походження Сіму Лю, якому 30 років.

Компанію йому в кадрі складе Аквафіна, яка на початку року отримала премію «Золотий глобус» у категорії Найкраща комедійна актриса за головну роль у фільмі «Прощання». Ви також могли її бачити в блокбастері «Джуманджі: Наступний рівень» та кримінальній стрічці «Вісім подруг Оушена».

Роль Аквафіни в адаптації коміксів Marvel поки не розголошується.

Режисером проекту виступає Дестін Креттон, який зняв такі визнані драми, як «Короткий термін 12», «Скляний замок» і «Судити по совісті». Цікаво, що у всіх з них головні жіночі ролі виконувала Брі Ларсон, яка грає в MCU Капітана Марвел. Хто знає, раптом саме вона з'явиться в камео у фільмі про Шан-Чі.

Українська прем'єра екшену «Шан-Чі і легенда десяти кілець», який буде 26-м фільмом всесвіту MCU, очікується 11 лютого 2021 року.

1836 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: