Як Генрі Кавілл може виглядати в образі Росомахи у всесвіті Marvel

3 березня 2020,  02:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня Інтернет підірвав слух про те, що Генрі Кавілл може зіграти Росомаху у фільмі «Капітан Марвел 2», і хоча він виявився неправдивим, даний фан-арт перетворює актора на дуже переконливу нову версію знаменитого мутанта.

Відомий художник Bosslogic вирішив представити, як би Кавілл виглядав в образі легендарного мутанта Росомахи, що володіє дуже швидкою регенерацією і адамантієвими кігтями, на своєму новому атмосферному арті в темних тонах. Адже Росомаха завжди в душі залишався похмурим антигероєм, хоча періодично і любив пожартувати.

На малюнку зірка серіалу «Відьмак» постає зі знаменитою зачіскою і бакенбардами Логана, які прославили на великому екрані Г'ю Джекмана, оголеною спиною в свіжих ранах, що затягуються, і з випущеними кігтями.

На шиї героя з коміксів Marvel висить його армійський жетон, нагадуючи про те, що він давно вже знаходиться на війні, і кінця-краю їй не видно.

Як вам Кавілл в такому образі? Чи ви ще не готові представляти кого-небудь в ролі Росомахи після виходу Джекмана у відставку?

Діліться своїми враженнями в коментарях.

2584 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: